Mobiliserte på Årskonferansen

November 17, 2023

Styremedlem i One Ocean Havbyen Bergen og administrerende direktør i Bergen Næringsråd Monica Mæland entret scenen i Grieghallen under Årskonferansen med fylkesordfører og styreleder Jon Askeland. Sammen oppfordret de næringslivet til å mobilisere på neste års One Ocean Week.

- I april kom Statsraad Lehmkkuhl endelig hjem igjen etter sin store jordomseiling, og dette markerte starten på One Ocean Week, det store, internasjonale møtepunktet for havet her i Bergen, sa Askeland.

- Neste år går One Ocean Week av stabelen en gang til. Bergen kommune sender i disse dager ut invitasjoner til toppnivå-møter i byen vår. Sammen med alle som er her i dag jobber vi for å skape et årlig møtepunkt i havhovedstaden på Vestlandet, sa Mæland.

- Nå er det viktig at vi igjen byr på oss selv, på vår egenart og på det vi er best på og vi oppfordrer alle tilstede om å mobilisere til One Ocean Week 2024. Meld deg på, lag aktivitet og spre det glade budskap fra havhovedstaden i Norge, avsluttet fylkesordføreren.

Se video under

Vil du vite mer?
Kontakt oss

Vidar Aarhus
Prosjektleder
Telefon: +47 977 00 397
vidar@oneocean.world

Ole Reinert Berg-Olsen
Kommunikasjonsansvarlig
Telefon: +47 995 65 996
ole@oneocean.world
Takk! Du vil nå motta nyhetsbrev fra One Ocean Havbyen Bergen
Oops! Something went wrong while submitting the form.