Nå retter vi blikket mot horisonten!

October 31, 2023

One Ocean Week planlegges for fullt. Nå inviterer vi til partnersamling hvor du kan gi innspill og kommentarer til strategien som skal gjelde for One Ocean Havbyen Bergen i årene som kommer.


- One Ocean Havbyen Bergen skal nå gå fra å være et spennende initiativ til å bli en kraftfull satsning, sier prosjektleder i One Ocean Havbyen Bergen, Vidar Aarhus. Vi har oppnådd mye det siste året, men det er på tide å legge inn neste gir, øke farten og etablere en organisasjon som kan løfte oss betydelig i årene som kommer.

- I løpet av høsten gjennomfører vi derfor en strategiprosess som vil konkretisere HVA vil skal skape av verdi for våre partnere og HVORDAN vi skal få enda større gjennomslagskraft de neste årene. Prosessen vil involvere vårt styre og våre partnere. Til å fasilitere prosessen har vi fått med oss gründer og daglig leder i Selle & Partners; Svein Roger Selle. Han er en ressurs med bred erfaring fra lignende prosesser og med dyp kjennskap og interesse for bærekraft, havet og ikke minst havnæringene, sier Aarhus.

Samling hos jubilant


Som partner vil du få delta i prosessen og være med å stake ut kursen for veien videre. Derfor inviterer vi til samling hos Grieg-gruppen, som neste år feirer 140-års jubileum og vil markere dette gjennom året, såvel som under One Ocean Week 2024. Vi er takknemlige for at Grieg-gruppen vil ta oss i mot og ønsker deg hjertelig velkommen.


Vi ser frem til å ta noen viktige veivalg i samarbeid med hele partnerskapet de neste månedene!

Datoen for neste års havuke er det bare å merke seg, One Ocean Week går av stabelen 13.-19. april 2024! 

Vil du vite mer?
Kontakt oss

Vidar Aarhus
Prosjektleder
Telefon: +47 977 00 397
vidar@oneocean.world

Ole Reinert Berg-Olsen
Kommunikasjonsansvarlig
Telefon: +47 995 65 996
ole@oneocean.world
Takk! Du vil nå motta nyhetsbrev fra One Ocean Havbyen Bergen
Oops! Something went wrong while submitting the form.