Ny kommunikasjonsansvarlig i One Ocean Havbyen Bergen

September 26, 2023

One Ocean Havbyen Bergen styrker laget. 1. september startet Ole Reinert Berg-Olsen i jobben som kommunikasjonsansvarlig og overtar etter Helene Myking. Berg-Olsen har bakgrunn fra blant annet Bergen Næringsråd og har fulgt One Ocean-initiativet siden oppstart. Han var også prosjektrådgiver under årets One Ocean Week.

- Samarbeidet som er etablert mellom næringsliv, utdanningssektoren og det offentlige her er unikt. Statsraad Lehmkuhl har vist oss hva som går an å få til gjennom One Ocean Expedition, noe som har satt havnasjonen Norge på kartet. One Ocean Week kan utvikles til å bli det årlige møtepunktet for en bærekraftig forvaltning av havet og enhver næringsvirksomhet som er avhengig av et balanseforhold på lag med naturen. Dette har sitt utspring i den allerede verdensledende havnæringen på Vestlandet og i Bergen, i samarbeid med det offentlige og akademia. Prosjektet One Ocean Havbyen Bergen representerer partnerskapet som har som overordnet målsetting å fremme økt samhandling, attraktivitet, bærekraftig vekst og kompetanse i kyst- og havnæringene også utover vår region, sier Berg-Olsen.


One Ocean Havbyen Bergen teller nå 70 partnere innen forskning, utdanning, næringsliv og det offentlige. Antall partnere øker og vi opplever økende interesse.

Synliggjøring av partnere


- Det foregår enormt mye på Vestlandet året rundt. Ved å synliggjøre partnerne gjennom deres gode prosjekter, aktiviteter og initiativ vil vi legge grobunn for økt samhandling og bevisstgjøring av den utviklingen som nå skyter fart her i vest, sier Berg-Olsen. Vi vil ta kontakt med partnerne og løfte frem prosjekter og ulike initiativ som har sitt utspring her, legger han til.


- Etableringen av partnerskapet har gitt oss en unik plattform for samhandling, nå gjelder det å stadfeste hvordan hver og en som deltar i prosjektet kan dra nytte av det i sin drift og utvikling. Vi er glad for at vi nå har styrket laget med Ole Reinert og ser frem til å løfte frem våre partnere og felles prosjekter. Statsraad Lehmkuhls One Ocean Expedition, det gode samarbeidet mellom kommune, fylke, næringsliv og FoU rundt One Ocean Week samt partnerskapet i One Ocean Havbyen Bergen er bare begynnelsen, sier prosjektleder Vidar Aarhus.

I tiden fremover vil vi ta kontakt med de ulike partnerne for å bli bedre kjent med pågående aktiviteter og prosjekter. Vi oppfordrer også til å ta direkte kontakt med kommunikasjonsansvarlig Ole Reinert på ole@oneoceanbergen.no.

Vil du vite mer?
Kontakt oss

Vidar Aarhus
Prosjektleder
Telefon: +47 977 00 397
vidar@oneocean.world

Ole Reinert Berg-Olsen
Kommunikasjonsansvarlig
Telefon: +47 995 65 996
ole@oneocean.world
Takk! Du vil nå motta nyhetsbrev fra One Ocean Havbyen Bergen
Oops! Something went wrong while submitting the form.